Allview P9 Energy Lite

Allview SmartCam, unitatea centrala de control

Allview Smart Home foloseste pentru comunicarea wireless a dispozitivelor inteligente cel mai sigur limbaj de comunicare recunoscut pentru Internet of Things. Tehnologia ZigBee utilizeaza un algoritm de criptare care ofera un nivel de protectie asemanator celui din domeniul bancar. Siguranta transferului de date in IoT si consumul redus de energie sunt asadar principalele atuuri ale tehnologiei ZigBee. Aceasta asigura conexiunea senzorilor sau dispozitivelor cu Allview SmartCam, camera inteligenta care devine astfel gazda a peste 250 de senzori ce pot fi conectati simultan. Practic, nevoile si imaginatia fiecarui utilizator pot da nastere unui numar infinit de scenarii si actiuni pentru un camin mai sigur si mai confortabil.

Allview P9 Energy Lite
Allview P9 Energy Lite

Usor de instalat, usor de utilizat

Suportul camerei inteligente permite rotirea manula a dispozitivului la 360° pentru o fixare cat mai usoara pe cadrul dorit. Unghiul larg de vizualizare, de 111°, acopera cu usurinta suprafata unei incaperi. Allview SmartCam filmeaza HD la rezolutie 720P si se conecteaza la internet prin WiFi.

Unde o poti instala?
Iata cateva idei:

Pe perete

Allview SMART Mirror

Pe mobilier

Allview SMART Mirror

Pe suprafete metalice

Allview SMART Mirror

Esti acasa dintr-o privire

Iti doresti sa vezi ce face copilul tau cand tu nu esti langa el?

Allview SMART Mirror

Sau poate vrei sa te asiguri ca animalul tau de companie nu iti devasteaza casa cat timp tu esti la serviciu.

Allview SMART Mirror

Sau sa iti supraveghezi mica afacere.

Allview SMART Mirror

Sau sa iti pazesti casa de hoti.

Allview SMART Mirror

Ramai aproape de cei dragi

Esti departe de casa dar iti doresti ca cei dragi sa nu-ti simta lipsa? Camera integreaza microfon si difuzor pentru a putea comunica mai usor cu cei de acasa, prin intermediul aplicatiei dedicate. Oricat de departe ai fi, caminul tau va ramane doar la o atingere distanta.

Allview P9 Energy Lite
Allview P9 Energy Lite

Digital Video Recording
pana la 30 de zile de inregistrari prin care poti derula

Adaugand un card microSD camera inregistreaza continuu iar tu poti vizualiza imaginile filmate direct din aplicatie. Imaginile sunt stocate cronologic, iar numarul de zile inregistrate este in functie memoria de stocare a cardului microSD. De exemplu, pe un card de 32GB ai pana la 30 de zile pe care le poti vizualiza.

Allview P9 Energy Lite

Iti vegheaza noptile

Chiar si pe timp de noapte, Allview SmartCAM va surprinde imagini la fel de clare ca cele de peste zi. Pe o raza de 5 metri, camera va filma orice miscare nocturna.

Allview P9 Energy Lite

O aplicatie intuitiva pentru controlul casei tale

Descarca aplicatia Wulian Smart Home din Play Market si controleaza usor toate device-urile casei inteligente, direct de pe smartphone. Poti crea un numar impresionant de scene prin care sa conectezi automat actiunile din casa inteligenta, folosind principiul ”daca/atunci”. Spre exemplu, poti inlocui alarma de dimineata cu mirosul cafelei proaspat preparate, iar muzica ta preferata sa cante in surdina. Sau, daca senzorul multifunctional detecteaza scaderea gradului de luminozitate din incapere, atunci comutatorul inteligent va porni corpul de iluminat dorit.

google play
Allview SECURITY Start

Cum se instaleaza produsele

Urmeaza pasii descrisi in manualele de utilizare si dispozitivele vor fi functionale in cel mai scurt timp cu putinta.

Manual de utilizare >
Allview SMARTCam

SmartCam

Cumpara